Néhány szóban a Documasterről


More Than Boxes


A Documaster olyan képzett iratkezelő-irattáros személyekből álló vállalkozás, ahol hozzáértő diszkrét alkalmazottak biztosítják az irattári rendet. Szakértő munkatársaink felkészültségükkel az Önök mindennapi munkáját is örömmel segítik.

BIZTONSÁG

Dokumentumait és vállalati titkait bármikor a legnagyobb biztonságban tudhatja!


Ügyfeleink elégedettségét cégünk belső működésének szabályozásával értük el és garantáljuk folyamatosan. Minden egyes munkafolyamat szigorúan szabályozott és rögzítve van munkafolyamat leírás gyűjtemény formájában, amit rendszeresen oktatunk munkatársainknak.

ÉRTÉK

Árpolitikánk része, hogy ügyfeleink kizárólag a szolgáltatással értékarányos díjazást vegyék igénybe!


Cégünk mindenben megfelel az elvárt igényeiknek, innovatív megoldásokat nyújt, hogy hosszantartó segítő Partnerei lehessünk egy olyan változó világban, ahol a szerződés nem csupán egy tevékenység ellátásának feltétele, hanem valódi hozzáadott Értéket képvisel.

SZAKMAI KÉPZETTSÉG

Tevékenységünket erős szakmai alapokra helyezve végezzük, munkatársaink az adott tevékenység végzéséhez szükséges szakképesítéssel rendelkeznek.


RUGALMASSÁG

Minden tevékenységünk végzése során igen rugalmasan, gyorsan, azonnali megoldási javaslattal reagálunk Ügyfeleink felmerülő kérdéseire vagy problémáira.

VISSZAKÖVETHETŐSÉG

A szolgáltatásainkhoz kapcsolódó tevékenységeket minden esetben dokumentáljuk (pl. átadás-átvételi jegyzőkönyv, selejtezési jegyzőkönyv, megsemmisítési jegyzőkönyv, stb.), hogy a későbbiekben is követhető legyen a munkafolyamat állása.