parallax background
 

BÉRTÁROLÁS, ADATSZOLGÁLTATÁS


A cégünk kezelésében lévő iratokat nem raktározzuk, hanem tároljuk!

 

Több évtizedes tapasztalataink alapján Ügyfeleink idő-, hely- és kapacitás hiánya miatt nem tudnak elegendő energiát fordítani irattáraik kialakítására és rendszeres karbantartására. Cégünk erre a problémára dolgozta ki speciális bértárolási tevékenységét, melyben teljes körűen levesszük Ügyfeleink válláról az irattárolással kapcsolatos feladatokat.

Egyedülálló szakmai szolgáltatásunk a speciális és rendkívüli alapos ismereteket igénylő dokumentumok mindenkori rendezése és kezelése. Irattáraink a banki és törvényi előírásokat figyelembe véve lettek kialakítva, minősített vagyonvédelmi- és tűzvédelmi berendezésekkel (riasztó rendszer, terrorizmus elleni védelem) védett a teljes aktív és passzív terület (mozgás-, nyitás-, és törésérzékelők), helyi járőr és fegyveres biztonsági felügyelettel, valamint távfelügyeletre bekötött on-line szolgáltatással.

Az irattár páratartalmát és levegő összetételét folyamatosan vizsgáljuk és jegyzőkönyvezzük.

A tűzérzékelőket és a riasztó rendszert szakemberek rendszeresen ellenőrzik és karbantartják. Az irattárainkban az iratokat speciális irattári polcrendszeren tároljuk.

A ránk, - mint külső szakértőre - bízott bértárolás költséghatékony, mert:

  • A Documaster Kft. független szakértőként, és az Ügyfelünk irattárosaként erős szakmai alapokra helyezve gondoskodik az iratok nyilvántartásáról, menedzseléséről és kezeléséről.
  • Az egy kézben centralizált és kihelyezett iratkezelés költséghatékonyabb és rugalmasabb, hiszen Ügyfeleink a közös szerződéseinkben szabályozott jogköreiknél fogva adhatnak megbízásokat, és tartják a kapcsolatot az irattárunkkal, hogy archívumaikról napi információkat kaphassanak.
  • Az irattárolás a raktározáson felül egy komplett dokumentumkezelési szolgáltatáscsomagot jelent.
  • Mint dokumentumkezelési szolgáltató cég, rendkívül fontosnak tartjuk, hogy Ügyfeleink igényeire rugalmasan reagálva a dokumentumkezeléssel kapcsolatos innovációs ötleteinkkel Őket folyamatosan mindenben támogassuk.
  • A kezelésünkben lévő, és általunk iratrendezett valamint az átvett anyagokra 100%-os adatszolgáltatást vállalunk, vagyis soha nem fordulhat elő olyan eset, hogy egy dokumentum kikérésnél az iratot nem találjuk.
  • A 100%-os adatszolgáltatási garanciánkkal számos Ügyfelünknek biztosítottunk már kiemelt peres ügyekhez bizonyító erejű iratokat az általunk iratrendezett és tárolt iratokból!
  • Minden egyes nálunk tárolt dokumentumról és tároló egységről naprakész, elektronikus nyilvántartást vezetünk.
  • A kezelésünkben lévő iratanyagokat évenként előkészítjük selejtezéshez, (éves ajánlott selejtezési jegyzőkönyv formájában) és az általunk beszerzett engedélyek után (Ügyfelünktől és az illetékes levéltártól) a törvényi előírásokat szigorúan követő megsemmisítést elvégezzük.
  • Érzékenyen reagálunk a piaci változásokra és igényekre. Magyarországon elsőként vállaltunk hiteles-elektronikus adatszolgáltatást, amellyel az adatszolgáltatási időt és költségeket csökkentve könnyebbé és biztonságosabbá tettük az adatszolgáltatási igényeket és a korunknak megfelelő elvárásokat.