parallax background
 

IRATRENDEZÉS


Egy jól szervezett irattár áttekinthető és az évenkénti selejtezés - rendezett anyagok esetében - könnyedén elvégezhető, ezzel is csökkentve a tárolandó iratmennyiséget.

 
 

Az általunk bevezetett dobozolt bontási egységeinkben elhelyezett anyagok könnyen kikereshetőek mozgathatók, szállíthatók és selejtezhetőek.

A dobozok (szakmai bontásban jelentkező egységek) garantálják az iratok sérülésmentes, hosszú távú megőrzését, illetve a rendezett iratanyagban az iratjegyzék alapján bármely anyag pillanatok alatti előkereshetőségét.

A napi munka mellett a kézi vagy átmeneti, valamint központi irattáraik gondozása, rendezése és folyamatos karbantartása rengeteg munkát, időt és nem kevés energiát igényel az Önök munkatársaitól.

Iratkezelő Mestereink igény esetén segítséget nyújtanak az iratok szétválogatásában, az iratok ügykör, tárgykör és évkör szerinti rendezésének ellenőrzésében, az őrzési határidők törvényi előírásainak megfelelő megállapításában, a megsemmisítés végrehajtásában, valamint az irattári jegyzék és jegyzőkönyvek elkészítésében. Az iratrendezés során szakembereink folyamatos szaktanácsadással állnak rendelkezésre.

Ügyfélszolgálatunkat szakértő iratkezelőkre építettük! Forduljon hozzájuk bizalommal! Hívja őket Most!